De “boer op”


Ook wij hebben de lente weer in de bol. Hoe leuk en fijn de winter ook kan zijn, wij zijn klaar voor de zon, de ontluikende natuur, buitenleven en meer licht.

En dat hebben wij niet alleen, ook onze vrienden van Hoeve Ackerdijk kennen dat gevoel. Daar zijn afgelopen weekend de koeien al “dansend” naar buiten gegaan. Omdat we ook vachten van de schapen aldaar gebruiken waren wij met het Houten Schaap (inclusief kids ;)) ook aanwezig.

Het was een gezellige ochtend met leuke gesprekken. Het blijft heel leuk om mensen te spreken die enthousiast worden van de dingen die wij maken. Binnenkort worden de schapen van Hoeve Ackerdijk geschoren en kunnen wij weer aan de slag om er mooie diervriendelijke vachten van te maken.

Een andere plek waar we graag komen is de Adrianushoeve, thuis van de schaapskudde Vockestaert. Daar was het op 2e paasdag lammetjesdag. Ondanks de slechte weersvoorspelling zijn we daar ook nog langs geweest.

Ook hier weer veel mensen gesproken en uitleg gegeven over onze manier van werken.

Naast het vertellen over wat we doen is het ook heel leuk om reacties terug te krijgen van mensen die onze kleden kopen. Zo heeft 1 van onze kleden een mooie plek gekregen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *