Wat vliegt de tijd


Kraam kerstmarkt Overschie

Het is wel een cliché hè, wat vliegt de tijd… De afgelopen maanden zijn we veel bezig geweest met het Houten Schaap, alleen dit blog heeft wat weinig aandacht gehad 🙂

Kraam kerstmarkt Overschie

In de aanloop naar de kerst en adventtijd hebben we op een aantal markten gestaan. Super leuk om te doen! Mensen zijn benieuwd naar wat je maakt, hoe je het maakt, waar het vandaan komt en ga zo maar door. Door deze gesprekken kom je er ook achter wat mensen goed vinden aan onze producten.

Natuurlijk moeten het goede producten zijn. Maar we merkten ook dat andere onderdelen meespelen in de beslissing om een product te kopen of niet. Voor ons is het bewuste keuze om diervriendelijke kleden te maken, onze kleden bestaan 100% uit wol. Bij veel andere kleden zitten de (leren) huid van het schaap nog achter het kleed om de vacht bij elkaar te houden. Dit betekend dat het schaap niet meer leeft. Dit aspect is voor veel mensen erg belangrijk. Hetzelfde geld voor waar de schapenvachten vandaan komen. Deze kopen wij in bij lokale boeren/herders/schaapskuddes. Los van de mooie warme uitstraling is de herkomst van de kleden dus ook van groot belang voor onze klanten.

Nieuwe aanwinst!

Weefgetouw in auto

Om nog meer met onze wol te kunnen doen hebben wij sinds kort ook een weefgetouw aangeschaft! Daar zijn we nu mee aan het oefenen en experimenteren. Binnenkort een update 😉

Nieuwe producten

Stamlamp #2

Het Houten Schaap is begonnen met diervriendelijke schapenvachten en lepels. Maar we hadden en hebben nog veel meer ideeën voor mooie producten gemaakt van natuurlijke materialen. In onze webshop staat regelmatig wat nieuws!

Handwanger #2

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *